Activitats
destacades

act-scome

Setmana de l’exploració

Durant aquesta setmana s’organitzen diferents tallers pràctics per tal de complementar la nostra formació com a futurs metges.

Entre ells tallers de sutures, tècniques bàsiques d’infermeria, RCP i suport vital bàsica, auscultació, cardiologia o ECOEs…

Alternatives al MIR

En estudiar el grau de Medicina es destaca des del principi la importància del MIR com a eixida professional.

Tanmateix, existeixen moltes alternatives al MIR. Durant aquestes jornades podràs conèixer-les totes i confeccionar millor el teu futur laboral.

act-scorsa

1 de Desembre (1D)Dia mundial de la lluita
contra el VIH / SIDA

El dia 1D se celebra el dia mundial de la lluita contra el VIH/SIDA.

Des d’AVEM ens sumem a aquesta jornada organitzant campanyes de conscienciació en xarxes socials i punts d’informació en diferents punts de la ciutat de València.

act-scoph

Fira de la Salut /
Dia Mundial de la Salut (DMS)

El DMS és l’esdeveniment més multitudinari organitzat per AVEM. Té lloc al voltant del 7 d’abril (Dia Mundial de la Salut) en la Plaça de la Verge de València.

Durant tot el dia els estudiants de Medicina i altres graus de ciències de la salut organitzen paradetes informatives, activitats, jocs i dinàmiques per a apropar a la ciutadania la importància de ser una part activa en la cura i manteniment de la seua salut.

act-scorp

Jornades de Voluntariat

Durant aquestes jornades es pot participar com a voluntari en algun dels projectes de les ONGs de la ciutat de València: netejar la platja, acompanyament de persones majors o repartir menjar a gent sense llar.

D’aquesta manera potenciem el vessant més social i humana dels futurs metges.

act-hm

Happy Meal

El Happy Meal té lloc tots els dimecres al despatx d’AVEM. Consisteix a fer una trobada per a menjar entre els diferents membres de Junta Directiva i els socis.

Puntua 0,25 punts. Puntua 0,25 punts.

A més a més, en ocasions especials celebrem els Happy Meals temàtics inspirats en el menjar d’algun país en concret, com per exemple Mèxic, o en alguna època de l’any, com el Nadal.

En aquests Happy Meal tant la Junta Directiva com els socis porten menjar i fins i tot roba relacionada amb la temàtica. No te’ls pots perdre.